KURUCUMUZUN MESAJI

Öncelikle ALMEDA Okullarının Kurucusu olmak, benim için büyük bir onur ve ayrıcalık olduğunu belirtmek istiyorum. Okulumuz, güzel Bursa’mızın ekonomik ve kültürel anlamda gelişmiş ilçesi olan Osmangazi İlçe sınırları içerisinde yer almaktadır. ALMEDA Okullarının, Roma-Bizans dönemi eseri olan Bursa surları, Osmanlı eseri olan Ulu Cami, İnkaya Çınarı, Uludağ ve Muradiye Külliyesi ile aynı ilçe topraklarında bulunmasının da heyecan verici olduğunu da belirtmek isterim.

Son derece titiz bir planlama ve çalışma neticesinde inşa ettiğimiz okulumuz, 2020 eğitim öğretim yılında ilk öğrencileri ile eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacaktır. Okulumuz Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Liseleri kademelerinde öğrencilerimize eğitim hizmetleri verecektir.

ALMEDA Okulları Olarak; 21. Yüzyıl becerilerine sahip, akademik becerilerde başarılı, İngilizceyi küresel ölçütlerde okuyabilen, yazabilen, konuşabilen ve anlayabilen, dijital materyalleri akademik becerilerin ediniminde aktif olarak kullanabilen, sanat ve spora ilgili, eleştirel düşünen, ana diline, kültürüne, milli ve manevi değerlerine bağlı öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Zor olan bu hedefleri gerçekleştirebilmenin bilimsel ilke ve esaslara bağlı olmayı gerektirdiğine inanmaktayız. Bu inanç doğrultusunda oluşturmuş olduğumuz Akademik Kurulumuzda eğitim alanında teorik ve okul uygulamaları alanında uzun yıllar tecrübeleri olan akademisyenlerimiz ve yine uzun yıllar eğitim alanında her türlü kademelerde çalışan eğitimcilerimizin danışmanlığında kurulan okulumuz yukarıda belirtmiş olduğum hedefleri çok kısa bir zaman diliminde yakalayacağı inancını taşımaktayım.

Uluslararası standartlar dikkate alınarak doğrudan okul olarak projelendirilen ve inşa edilen okulumuz açık ve kapalı alanları ile yaklaşık 21.800 m²’lik bir alanda çocuklarımıza eğitim-öğretim hizmeti vermeye 2020 Eylül ayında başlayacaktır. Tüm Bursa halkını ALMEDA Okullarını ziyarete davet ediyor ve bizi daha yakından tanımalarını arzuluyoruz.

ALMEDA olarak “Eğitim Sanattır” diyor ve sizleri okulumuza bekliyoruz.