LİSE KULUPLER

2. LİSE
  3. LİSE KULUPLER

Eğitim yılı boyunca devam eden kulüp çalışmalarında öğrenciler hem ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirme hem de keyifli ve renkli çalışmalara imza atma fırsatını elde eder.

Amaç edinmiş ve farkındalık sahibi öğrencilerimiz problem çözme, farklı fikirleri birleştirme, kaynak yaratma, dönüştürme, gelişimi amaçlayan çalışmalara yönlendirilerek ekip çalışması deneyimi yaşadıkları atölyeler Almeda’da inovasyonu ve girişimciliği teşvik eden alanlardır. Temel alanlarından kulüp seçimi yapan öğrencilerimiz sınırsız üretme-öğrenme fırsatı bularak, öğrenme yolculuklarını anlatacakları blog, kişisel web siteleri ve/veya Youtube kanalları oluşturmaları, online içeriklere ve kurslara ulaşım ile sertifika edinme fırsatları sağlanır.

• Bilim Teknoloji
  • Spor,