Kulüpler

• Müziğin başarıya etkisi: yüzde 18
  • Sporun başarıya etkisi: yüzde 18
  • Bütünsel programların Fen ve Matematik başarısına etkisi: yüzde 28

ALMEDA Okulları’nda, dengeli bir eğitim sistemimizle etkin kulüp çalışmaları ile öğrencilerimizin başarıyı tatmaları ve hayatlarında başarılı olmaları en büyük isteğimizdir. Bilim kulüplerimizle ulusal ve uluslararası olimpiyat, yarışma ve müsabakalara öğrencilerimizin katılımını desteklemekteyiz.

Spor Kulüpleri

ALMEDA Okullarında bireysel olarak ya ada takım olarak zengin spor kulüp faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Öğrencilerimizin ilgi, yetenek ve yatkınlıklarına göre kulüp çalışmalarında bulunmalarını desteklemekteyiz.

Sanat ve Edebiyat Kulüpleri

ALMEDA Okullarında sanat ve edebiyat kulüp çalışmaları ile öğrencilerimizin, özgünlüğü, potansiyeli, ilgi ve yeteneklerinin keşfini sağlamak temel amacızdır. Tüm öğrencilerimize sanat ve edebiyat alanında kulüp çalışmasında bulunma imkanını sunmanın yanında katılacakları tüm çalışmalarda onları en samimi duygularımızla destekleyeceğimizi bilmelerini isteriz.